Visie

Voedingsadvies Voigt is ontstaan vanuit de visie van Suzanne Voigt over de samenhang tussen voeding, beweging en mentaal evenwicht. 

Suzanne Voigt heeft jarenlange ervaring als sportinstructeur. Tijdens haar werk in de sportschool zag ze hoe de strijd tegen overgewicht veel mensen jarenlang in hun greep houdt. Ze raakte gefascineerd door de onderliggende oorzaken die hier aan ten grondslag liggen. Zij heeft zich gespecialiseerd in hypnotherapie bij het ATMA Instituut, dat beroepsopleidingen verzorgt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast volgde zij de opleidingen Gewichtsconsulent en Sport & Voeding bij Sonnevelt Opleidingen en de opleiding Fitnesstrainer bij AALO Opleidingen en de cursus Meditatiedocent bij Zonnevlecht Opleidingen. 

Voedingsadvies Voigt bestaat inmiddels vijf jaar en Suzanne heeft in deze jaren ongeveer 400 personen begeleidt naar een superfit leven.

Suzanne is een grote fan van meditaties & visualisaties. Ze schrijft ze speciaal voor haar cliënten. Het is geweldig om steeds weer dat enorme effect op mensen te zien. De visies, gedachten, herinneringen of overtuigingen die in het onderbewustzijn opgeslagen zijn, spelen een belangrijke rol in hoe je in het leven staat. En hoe je leven er nu op dit moment uitziet, is een verzameling van keuze die je hebt gemaakt vanuit bewuste en onbewuste acties. Als je zuivere keuzes maakt vanuit je onderbewustzijn dan leef je in overeenstemming met je ziel. Dan klopt het wat je aan het doen bent en ervaar je de rust en innerlijke balans. 

Contact

Suzanne Voigt

Hogestraat 50
4001 EX Tiel
Mobiel: 0640158541
E-mail: superfit@voedingsadviesvoigt.nl
KvK: 64326535

Lid van BGN