Visie

Voedingsadvies Voigt is ontstaan vanuit de visie van Suzanne Voigt over de samenhang tussen beweging/sporten, voeding en mindset: ‘Het bereiken van een gezond gewicht is voor veel mensen een levenslange zoektocht'.
Mijn overtuiging is dat een goede balans tussen fysiek en mentaal welzijn, de basis is om met de juiste energie te kunnen werken aan een duurzaam, gezond gewicht.

Suzanne Voigt heeft jarenlange ervaring als sportinstructeur. Tijdens haar werk in de sportschool zag ze hoe de strijd tegen overgewicht veel mensen jarenlang in hun greep houdt. Ze raakte gefascineerd door de onderliggende oorzaken die hier aan ten grondslag liggen. Om mensen bewust te maken van de samenhang tussen mentale en fysieke fitheid heeft zij zich gespecialiseerd in lichaamsgerichte psychotherapie bij het ATMA Instituut, dat beroepsopleidingen verzorgt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast volgde zij de opleidingen Gewichtsconsulent en Sport & Voeding bij Sonnevelt Opleidingen en de opleiding Fitnesstrainer bij  AALO Opleidingen.

Contact

Voedingscoach Suzanne Voigt

Hogestraat 50
4001 EX Tiel
Mobiel: 06-40158541
E-mail: suzanne.voigt@gmail.com
KvK: 64326535
Lid van BGN