Voeding beweging mentaal evenwicht

Ervaringen

Ervaringen deelnemers Supersterk

De ervaring van Mabel Duchossoy
Fantastisch traject dat zoveel verder en dieper gaat dan slanker en sterker worden. Het is een transformatie van mind, body & soul. Iedereen zou dit mogen doen. Suzanne, jouw begeleiding is fenomenaal. Zo trots op jou! Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: <3 Mindblowing.

De ervaring van Carsten Quist
Erg positief, eye opener, bewust in gedrag en veel plezier aan beleefd. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Geweldig!!

De ervaring van Tine van Doesburg
Leerzaam: naar je lichaam luisteren. Fantastisch. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Super. 

De ervaring van Karin Wakker
Een fantastische reis met een onverwachte bestemming. Fysiek & mentaal uitgekomen bij Karin 2.0. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Fantastisch. 

De ervaring van Linda Koomen
Eén van de beste keuzes in mijn leven. Wat een kennis heb ik opgedaan! Ik raad het iedereen zo aan. Het hele traject voelde als een warm bad. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Mindblowing.

De ervaring van Amber Augustus
Super positief: het was een reis die in mezelf cadeau heb gedaan, waarin ik zoveel geleerd én ervaren heb. Niet altijd gemakkelijk maar het is een ontwikkeling en met veel groei van jezelf. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Empowerment. 

De ervaring van Maartje Sloot
Hele mooie ervaring waarbij bewustwording voor mij een fijne basis is geworden. Aanrader voor iedereen die wil investeren in zichzelf. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Geweldig.

De ervaring van William Honders
Doel(en) bereikt. 
Yoga/mindset was niks voor mij.
Leuke groep mensen leren kennen. 
Prima sportschool (kleinschalig).
Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Inspirerend. 

De ervaring van Roxanne
Hele mooie support om te kunnen bereiken wat mij zonder hulp niet was gelukt. En toch voelen dat ik het op eigen kracht heb gedaan. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Krachtig. 

De ervaring van Martijn Voigt
Hele mooie ervaring, veel onverwachte nieuwe inzichten. Meer geluk en plezier in het leven door deze reis!  Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Doen!

De ervaring van Claudia Reuser
Fantastisch, leerzaam & inspirerend. 

De ervaring van Linda
Super positief! Ik heb zin om te sporten, voel me heerlijk bij het maken van bewuste keuzes bij eten/drinken. Voel me Linda 2.0 en ik ben er nog niet! Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Supermooi.

De ervaring van Joyce Jongsma
Een verrijking voor mijzelf zowel lichamelijk als sociaal. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Mooi <3. 

De ervaring van Linda Mailuhu
Veel geleerd, individueel en ook samen in de groep. Nieuwe inzichten qua voeding, bewegen en vooral mindset, dat is helemaal belangrijk! Linda haar ervaring In één woord: Geweldig.

De ervaring van Bob Mailuhu
Dat ik een andere kijk heb op dingen.

De ervaring van Jikke Kant
Een leuk, leerzaam en uitdagend traject met allemaal like-minded people.
Jikke zijn ervaring In één woord: Ge-wel-dig!

De ervaring van Tjeerd Vrij 
Een uniek concept, staat als een huis. Naast de drie pijlers van mindset – fitness – voeding is er één essentiële vierde pijler: betrokkenheid, commitment en liefdevolle benadering van Suzanne. Tjeerd zijn ervaring één zin: Een prachtige ontwikkelingsreis. 

De ervaring van Nico Titerloblobey
Zeer positief, ook in groepsverband elkaar motiveren en inspireren. En vooral een goede coach. Nico zijn ervaring In één woord: Onvergetelijk!

De ervaring van Sandra
Het is voor mij een zeer intense, waardevolle, leerzame reis geweest. Ik heb mezelf opnieuw leren kennen. Op fysiek en mentaal vlak. Mindset is DE weg naar je bestemming. Dat is stevig op de proef genomen en daarin gegroeid. Nu heb ik een stevige mindset EN spieren! De begeleiding van Suzanne voelt als een warm huwelijk. In voor-, maar juist ook zeker in tegenspoed. Ze is er. Dat is zoveel waard. Dit traject heeft mij meer gebracht dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Ik ben een hele levenservaring rijker en sterker dan ooit. 

De ervaring van Simone
Het was een geweldig traject! Veel geleerd op veel verschillende vlakken. Toch echt wel een nieuw mens geworden! Echt heel blij dat ik het gedaan heb!

De ervaring van Rosanne
Het traject heeft me veel meer inzichten gegeven dan ik op voorhand had gedacht. De coachende gesprekken tussendooor met handvatten en tips, leverden me net zoveel op als mijn strakker en slanker wordende lichaam. Het was echt een 3-poot, voeding - sporten - mindset. Ik voel me sterker, zelfverzekerder, vrolijker en heb al weken geen hoofdpijn meer. Een aanrader om je van alle kanten goed te voelen! Suus, dank je wel, je bent een topper. 

Ervaringen deelnemers Supersterk Next Level

De ervaring van Mauretta
De pijlers voeding - sport - mindset zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Suus heeft mij hierin zoveel mooi inzichten gegeven. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Fantastisch!

De ervaring van Elise Vosselman
Ik raak steeds meer en meer bewuster over mijn voeding en training en wat bij mij past. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Fantastisch!

De ervaring van Bob Mailuhu
Dat is discipline heb in dingen en training die ik doe om mijn doel te halen. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Geweldig!!

De ervaring van Nico Titerloblobey
Sterker doorzettingvermogen en mindset. Structuur qua voeding en training continue vast kunnen houden. Just keep smiling. Believe in yourself. 

De ervaring van Nathalie Lemmens
Jouw nieuwe inzichten helpen mij ook verder. Daardoor wil ik nu (o.a.) ook weer door, met nieuwsgierigheid en kunde. Alles bij elkaar heb je iets geweldigs neergezet zus! Ik ben écht enorm trots op je!! <3. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Geweldig!!

Contact

Suzanne Voigt
Supersterk teacher

Hogestraat 50
4001 EX Tiel
Mobiel: 0640158541
E-mail: suzanne.voigt@gmail.com
KvK: 64326535

Lid van BGN