Ervaringen


Ervaringen Afslankchallenge 3:

1. Fijn dat er niet alleen aandacht besteed wordt aan voeding. Dat er aandacht besteed wordt aan sporten en het mentale stuk. De coach is bereikbaar en staat altijd open voor vragen.

2. De support die je krijgt. Er wordt echt tijd en aandacht aan je gegeven. Alle informatie is erg fijn.

3. Goed punten: de betrokkenheid van Suzanne!! Het groepsgebeuren. Coach op verschillende punten: sport, voeding en mentaal. De app en de FB-groep. En de voor/na foto.

4. De groepsbijeenkomsten, de recepten, de meetmomenten, de gesprekken met Suzanne en de tijden waren fijn!

5. Er is vertrouwen gecreëerd binnen de groep. Je kan en mag jezelf zijn. Je bent duidelijk en rustig in je uitleg en theorie. De tijdsloop van de challenge is goed met de terugkom momenten.


Ervaringen Afslankchallenge 2

1. Het concept is heel goed. Het is geen dieet maar ik heb geleerd om bewust om te gaan met voeding en mijn leefstijl te veranderen waardoor ik een blijvend resultaat behoud. Suzanne, jouw inzet en betrokkenheid is geweldig. Door onder andere jouw enthousiasme ben ik enthousiast gebleven in deze Afslankchallenge. Dank je wel.

2. Het is fijn dat het een kleine groep is. Het is het geld zeker waard! De individuele gesprekken zijn heel fijn. Goede richtlijnen en handvatten. Het was een uitdaging voor me, die ik aan het winnen ben!

3. Mijn zelfvertrouwen is heel erg gestegen. Mijn zelfbeeld is zoveel positiever geworden. 'I love myself again <3'. Ik voel mij fit, slank en mentaal veel sterker. Dit is het mooiste cadeau wat ik ooit aan mijzelf heb gegeven. Dit is een start van een gezonde levensstijl. Super begeleiding, ik voel me gezien, gehoord en geholpen.

4. Erg gezellig en veel van voeding en van sporten opgestoken. Suzanne, je doet het super! Je laat de mensen in hun waarde. Het gaat qua kilo's niet snel maar je voelt je door het goede eten geweldig energiek.

5. Motiverend en goed onderbouwd. Het geeft je een goed gevoel en het maakt je bewust. Goede, professionele begeleiding. Top, ik ga door!


Lieve Suzanne, Wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen! Ik kwam bij jouw praktijk nadat ik jarenlang vele pogingen heb gedaan om af te vallen. Dieetclubs, shakes, vele dieeten.... Ik viel iedere keer wel wat af, maar nooit spectaculair en nooit voor lang. In de eerste gesprekken die we hadden hebben we vooral gekeken naar de macro nutriënten, of ik wel voldoende voedingstoffen binnen kreeg. Terwijl ik dacht dacht dat ik heel verantwoord bezig was, bleek al snel dat ik vaak te veel koolhydraten en te weinig eiwitten en vetten binnen kreeg. Wat een eye opener!! Je gaf gelijk veel tips mee naar huis zodat ik enthousiast aan de slag kon om een nieuwe eetstijl te ontwikkelen. Erg inzichtelijk waren ook de gesprekken over de innerlijke saboteurs en de helpende gedachten die daarbij horen. Vooral heel waardevol vond ik dat je vooral mijzelf aan het denken zette zodat het ook echt mijn eigen ontwikkeling werd. In de gesprekken die we voerden heb ik veel gehad aan jouw coachende houding. Het stellen van de juiste vragen zette mij aan het werk! Dat had als resultaat dat ik meer inzicht in mijzelf en mijn handelen heb gekregen. Het heeft me veel kracht gegeven en samen met de kennis die je me gaf maakt het dat ik alle vertrouwen heb in een gezond lichaam waar ik tevreden mee ben! Dank je wel! Liefs!


Hoi Suus, een tijdje geleden kwam ik je tegen bij het station en na een kort praatje over o.a. afvallen gaf je mij aan dat je voor jezelf een voedingsadvies bent begonnen. Je verwees me naar je website. Deze is duidelijk en professioneel. Aangezien ik voor mezelf bezig ben om af te vallen en ik bij de diëtist niet verder kwam heb ik de “stoute” schoenen aangetrokken om te kijken of jij iets voor me kon betekenen.

We hebben een leuk intake gesprek gehad over wat ik wil bereiken, wat jij allemaal kunt betekenen hierin. Dit sprak mij zeer aan omdat het niet alleen over voeding gaat, maar ook op het mentale vlak. Het mooiste wat jij mij vertelde was 20% is voeding, maar 80% is gedrag, dat staat mij nog het meeste bij. Besloten om de sprong te wagen door het intensieve 12-weeks programma te beginnen.

Na een eerste meting en weging moest ik een voedingsdagboek bijhouden wat ik in 1 week tot mij nam (wat een werk had ik eraan – pfff), maar hierdoor kreeg ik inzicht in mijn voedingspatroon (was wel geschrokken o.a. hoeveel koffie ik nam). Je hebt hiervan een mooie rapportage gemaakt en ook een voedingsadvies gegeven wat ik nodig heb om af te vallen op een voor mij verantwoorde manier (ik wil namelijk ook gewoon genieten door af en toe een snack, biertje te kunnen nemen). En wat blijkt het werkt voor mij. Ik heb geen hongergevoel op de dag, wat ik voorheen wel had.

Gedurende de sessies gevraagd hoe ik van mijn buik af kom, mogelijkheid is er om begeleid te sporten bij Voigt. Dat was allemaal géén probleem. Mooie oefeningen gekregen om te doen.
Het mooiste is dat ik mijn eerste doelstelling al binnen 10 weken al op 1 ons na bereikt heb en ik heb nog 2 weken te gaan. Dus dat onsje zal ook wel lukken. Daarna op naar de volgende doelstelling (wel samen want dat bevalt mij goed).

Het is ook leuk om in mijn omgeving (familie, collega’s en vrienden) te horen dat ze zien dat ik afval. Dit geeft mij een positief gevoel om door te gaan.

Voor mij Suus, verdien je pluim, je geduld, je belangstelling en vooral je goede adviezen (ze werken bij mij) en ik zal je zeker adviseren bij anderen.

Ik wens je veel succes met je bedrijfje en voorlopig zal je me nog wel blijven zien tot ik mijn einddoel heb gehaald.

Contact

Voedingscoach Suzanne Voigt

Hogestraat 50
4001 EX Tiel
Mobiel: 06-40158541
E-mail: suzanne.voigt@gmail.com
KvK: 64326535
Lid van BGN