ErvaringenVia een vriendin ben ik in contact gekomen met de diensten van Suzanne. Voordat ik ging had ik er niet veel vertouwen in dat het voor mij zou werken omdat ik al zoveel verschillende diëten had geprobeerd. Vaak waren deze voor mij te ingewikkeld om langer vol te houden. Maar met Suzanne was het anders. Ik kreeg de handvatten die ik nodig had om een gezond eetpatroon te hebben. Mede omdat Suzanne ook uitlegt wat bepaalde voedingstoffen met je lichaam doen. En als je beter weet, doe je ook beter. Ik ben superblij met het resultaat wat ik heb behaald en met het bijzondere contact wat ik met Suzanne heb ervaren. 


Fijn dat er niet alleen aandacht besteed wordt aan voeding. Dat er aandacht besteed wordt aan sporten en het mentale stuk. De coach is bereikbaar en staat altijd open voor vragen.

De support die je krijgt! Er wordt echt tijd en aandacht aan je gegeven. Alle informatie is erg fijn.

Goede punten: de betrokkenheid van Suzanne!! Coach op verschillende punten: sport, voeding en mentaal. De app en de FB-groep. En de voor/na foto.

De groepsbijeenkomsten, de recepten, de meetmomenten, de gesprekken met Suzanne en de tijden waren fijn!

Er is vertrouwen gecreëerd, je kan en mag jezelf zijn. Suzanne, je bent duidelijk en rustig in je uitleg en theorie. 


Het concept is heel goed. Het is geen dieet maar ik heb geleerd om bewust om te gaan met voeding en mijn leefstijl te veranderen waardoor ik een blijvend resultaat behoud. Suzanne, jouw inzet en betrokkenheid is geweldig. Door onder andere jouw enthousiasme ben ik enthousiast gebleven in deze Afslankchallenge. Dank je wel.

Het is het geld zeker waard! De individuele gesprekken zijn heel fijn. Goede richtlijnen en handvatten. Het was een uitdaging voor me, die ik aan het winnen ben!

Mijn zelfvertrouwen is heel erg gestegen. Mijn zelfbeeld is zoveel positiever geworden. 'I love myself again <3'. Ik voel mij fit, slank en mentaal veel sterker. Dit is het mooiste cadeau wat ik ooit aan mijzelf heb gegeven. Dit is een start van een gezonde levensstijl. Super begeleiding, ik voel me gezien, gehoord en geholpen.

Erg gezellig en veel van voeding en van sporten opgestoken. Suzanne, je doet het super! Je laat de mensen in hun waarde. Het gaat qua kilo's niet snel maar je voelt je door het goede eten geweldig energiek.

Motiverend en goed onderbouwd. Het geeft je een goed gevoel en het maakt je bewust. Goede, professionele begeleiding. Top, ik ga door!


Lieve Suzanne, Wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen! Ik kwam bij jouw praktijk nadat ik jarenlang vele pogingen heb gedaan om af te vallen. Dieetclubs, shakes, vele dieeten.... Ik viel iedere keer wel wat af, maar nooit spectaculair en nooit voor lang. In de eerste gesprekken die we hadden hebben we vooral gekeken naar de macro nutriënten, of ik wel voldoende voedingstoffen binnen kreeg. Terwijl ik dacht dacht dat ik heel verantwoord bezig was, bleek al snel dat ik vaak te veel koolhydraten en te weinig eiwitten en vetten binnen kreeg. Wat een eye opener!! Je gaf gelijk veel tips mee naar huis zodat ik enthousiast aan de slag kon om een nieuwe eetstijl te ontwikkelen. Erg inzichtelijk waren ook de gesprekken over de innerlijke saboteurs en de helpende gedachten die daarbij horen. Vooral heel waardevol vond ik dat je vooral mijzelf aan het denken zette zodat het ook echt mijn eigen ontwikkeling werd. In de gesprekken die we voerden heb ik veel gehad aan jouw coachende houding. Het stellen van de juiste vragen zette mij aan het werk! Dat had als resultaat dat ik meer inzicht in mijzelf en mijn handelen heb gekregen. Het heeft me veel kracht gegeven en samen met de kennis die je me gaf maakt het dat ik alle vertrouwen heb in een gezond lichaam waar ik tevreden mee ben! Dank je wel! Liefs!

Contact

Leefstijl therapeut Suzanne Voigt

Hogestraat 50
4001 EX Tiel
Mobiel: 06-40158541
E-mail: suzanne.voigt@gmail.com
KvK: 64326535
Lid van BGN