Voeding beweging mentaal evenwicht

Ervaringen

ERVARINGEN SUPERSTERK 1

De ervaring van Sandra

Het is voor mij een zeer intense, waardevolle, leerzame reis geweest. Ik heb mezelf opnieuw leren kennen. Op fysiek en mentaal vlak. Mindset is DE weg naar je bestemming. Dat is stevig op de proef genomen en daarin gegroeid. Nu heb ik een stevige mindset EN spieren! De begeleiding van Suzanne voelt als een warm huwelijk. In voor-, maar juist ook zeker in tegenspoed. Ze is er. Dat is zoveel waard. Dit traject heeft mij meer gebracht dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Ik ben een hele levenservaring rijker en sterker dan ooit. 

De ervaring van Simone
Het was een geweldig traject! Veel geleerd op veel verschillende vlakken. Toch echt wel een nieuw mens geworden! Echt heel blij dat ik het gedaan heb!

De ervaring van Rosanne
Het traject heeft me veel meer inzichten gegeven dan ik op voorhand had gedacht. De coachende gesprekken tussendooor met handvatten en tips, leverden me net zoveel op als mijn strakker en slanker wordende lichaam. Het was echt een 3-poot, voeding - sporten - mindset. Ik voel me sterker, zelfverzekerder, vrolijker en heb al weken geen hoofdpijn meer. Een aanrader om je van alle kanten goed te voelen! Suus, dank je wel, je bent een topper. 

ERVARINGEN SUPERFIT 2

De ervaring van Yaimara
Dit is een van de beste trajecten die ik in mijn leven heb gevolgd. Zoveel nuttige en goede dingen geleerd om positiever en fitter te worden. Ik heb hier mijn eigen waarheid gevonden, kijk optimistisch, geniet van kleine dingen en heb geleerd om mijn binnenwereld door meditaties te ontdekken. Dit traject is de beste investering in mezelf.

De ervaring van Simona
Positieve ervaring! Ik heb geleerd dat mezelf mijn tijd gunnen een positieve invloed heeft, niet alleen op mezelf maar ook op de mensen om mij heen. Ik heb geleerd dat verdriet voelen niet 'het einde' is.

De ervaring van Ricardo
Superfit is een mooi startpunt voor de rest van je fitte leven. Laat je verassen en sta open. Je bent in goede handen, van een unieke reisleider. Enjoy!

De ervaring van Gerlof
Een mooie reis die veel nieuwe inzichten, mentale rust, gezondheid, levensvreugde en plezier heeft gebracht. Dank, het was een eer!

De ervaring van Rosaura
Ik heb heel veel geleerd, hoe te eten, sporten en gezond te leven. Ik ben blij dat ik dit meegemaakt heb. Ik kan nu mezelf zijn en ik ben blij met mijzelf. Ik hou nu meer van mij. Ik ben ook mentaal rustig, heb minder stress en kan beter ademhalen. 

--------

ERVARINGEN SUPERFIT 1

De ervaring van Miranda
Lieve Suzanne, ik wil jou bedanken voor de mooie en leerzaame reis die ik heb mogen meemaken met jou en met de groep. Nu de goede weg voortzetten met de bewustwording en meditaties, yoga en de nieuwe voeding. Hoe jij de groep hierin meegenomen hebt is echt geweldig. Je bent een super lieve vrouw die met iedereen erg betrokken is, en iedereen goed kan motiveren en coachen. Ook heel fijn de weeg en meet momenten en even 1 op 1 met elkaar. Superrrr!

Het stukje zelfacceptatie & zelfzorg vind ik erg mooi hoe jij dat vertelt en overbrengt, heb heel veel van jou geleerd, dank je wel hiervoor!

--------

De ervaring van Ingrid
Wat een fantastische reis, op weg naar een Superfitte toekomst! Onder jouw bezielende en deskundige begeleiding voel ik mij nu vol vertrouwen om de weg zelf te vervolgen. De combi van theoretische kennis, ervaringsdeskundigheid & jouw gave om middels coaching, meditaties & visualisaties, bewustwording te creëren, hebben mij geholpen om mijn eigen Superfit-waarheid te ontdekken. In de groep vond ik: inspiratie, verbinding & motivatie. Ik voel me energiek, trots, tevreden en sterk. Kortom: Superfit. 

Lieve Suus, dank, dank, dank. Je bent zo’n geweldige coach, die gun ik iedereen.

--------

De ervaring van Edwin
Geweldige ervaring en een fantastisch resultaat. Je bent een mooi/lieve persoonlijkheid. Heel erg betrokken, iemand die op een bevlogen wijze, met veel passie ons door dit traject heeft geleid. Je doet het geweldig. Ga zo door. Mooi gebalanceerd programma. 

--------

De ervaring van Sylvia
Het is fijn dat de focus niet alleen ligt bij afvallen maar op het totale gezonde plaatje: voeding – sporten – mentale gezondheid. 

--------

De ervaring van Christine
Het is een heel goed doordacht en opgezet traject. Het geeft de informatie die je nodig hebt om je op mentaal, sportief en qua voeding goed in balans te gaan voelen. Suzan is heel professioneel, legt alles goed uit, is zeer betrokken en is enthousiast. Ik vind dit een cadeau aan mezelf!

Het was een hele mooie leerzame tijd Suzan. Je bent een topcoach en een mooi mens.

--------

De ervaring van Stephan
Het was fijn om dit traject te mogen volgen. Het heeft mij inzicht en balans gegeven hoe om te gaan met mijn lichaam. Een nieuwe stap in mijn leven. Een super mooie ervaring. 

--------

De ervaring van Isabelle
Ik kwam met de gedachte om alleen aan mijn conditie en gewicht te werken. Maar voor mij bleek het mentale gedeelte DE eyeopener te zijn! Onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en mijn lijf, heeft het me gegeven. Ik ben gelukkiger en tevredener met mezelf dan ooit! Thank you. 

---------

Anoniem
Veel inzicht gekregen over voeding. Dat gezond eten ook heel lekker en makkelijk klaar te maken is. Rust in mijn lijf en bewustwording dat stress veel met je lijf kan doen.

--------

Anoniem
Het Superfit traject heeft me mooie, helpende, nieuwe inzichten gegeven op het gebied van voeding, bewegen & mentaal evenwicht. Zelfvertrouwen, like-minded people, mooie mensen, samen, elkaar helpen, herkenning en erkenning! 3 hoofdpunten: zelfliefde, zelfacceptatie & zelfzorg. Het is moeilijk om in woorden te vatten, je moet het gewoon proberen, jezelf tijd en aandacht gunnen. Het is een prachtig cadeau voor mezelf geweest en ik heb er vrienden aan overgehouden.

Dank je lieve Suzanne, voor al je wijsheid, je kwetsbaarheid, je liefde en je steun. Je humor en je aanwezigheid in het moment. Dikke Superfit Knuffel.

--------

De ervaring van Freddy
SUPER: ECHT SUPER. Veel geleerd (leerzaam) en ook veel over mijn eigen (zelf)beeld geleerd. De combi voeding, beweging & mentaal inzicht in 1 pakket zodat je niet zelf binnen 3 losse aspecten moet zoeken. Allemaal onder SUPER begeleiding. Welkome aanvulling is het wegen & meten.

--------

Anoniem
Het heeft me veel gebracht. Vooral de kracht van de groep is veel intenser dan ik vooraf verwacht had. Hier had ik de meeste bedenkingen over maar het heeft me zoveel gebracht dat ik het nooit had willen missen.

---------

De ervaring van Diane
Veel informatie, veel delen en vooral veel bewustwordingen. Prachtige nieuwe mensen leren kennen & prachtige delen van mezelf ontdekt. 

Dank voor het fijne samen zijn!

--------

Anoniem
Warmte. Gehoorzaamheid. Ervaring met Superfit = voeding, sporten en kunnen delen met de groep.

--------

De ervaring van Nancy
Ik ben een reis gaan maken waar Suzan de gids van was. De reis mocht ik zelf maken en wat voor reis was dat. Ik ben trots op het resultaat. Ook om dit samen te doen met de groep en de subgroep. Deze reis, deze ervaring neem ik mee. Super!

--------

Anoniem
Superfit wil je meegemaakt hebben. Door het enthousiasme en de gedegen kennis van Suzanne, neemt ze je mee in een traject dat leidt tot inzicht en verandering. 

--------

Anoniem
Ik vond het een bijzonder traject. Ga er niet vanuit dat je binnen 1 week resultaat hebt. Sinds de laatste 4 maanden van het traject is er bij mij mentaal een knop omgegaan. Ik weet nu, dankzij Suzanne, dat het mentale stuk, de pijler mentaal evenwicht, zoveel meer invloed heeft dan ik op voorhand had bedacht. Dank Suzanne, ik ga hiermee door, ik ben mijn ‘eigen ik’ geworden!

 

 

Contact

Suzanne Voigt
Supersterk teacher

Hogestraat 50
4001 EX Tiel
Mobiel: 0640158541
E-mail: suzanne.voigt@gmail.com
KvK: 64326535

Lid van BGN