Voeding beweging mentaal evenwicht

Ervaringen

Ervaringen deelnemers Supersterk

De ervaring van Mabel Duchossoy
Fantastisch traject dat zoveel verder en dieper gaat dan slanker en sterker worden. Het is een transformatie van mind, body & soul. Iedereen zou dit mogen doen. Suzanne, jouw begeleiding is fenomenaal. Zo trots op jou! Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: <3 Mindblowing.

De ervaring van Carsten Quist
Erg positief, eye opener, bewust in gedrag en veel plezier aan beleefd. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Geweldig!!

De ervaring van Tine van Doesburg
Leerzaam: naar je lichaam luisteren. Fantastisch. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Super. 

De ervaring van Karin Wakker
Een fantastische reis met een onverwachte bestemming. Fysiek & mentaal uitgekomen bij Karin 2.0. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Fantastisch. 

De ervaring van Linda Koomen
Eén van de beste keuzes in mijn leven. Wat een kennis heb ik opgedaan! Ik raad het iedereen zo aan. Het hele traject voelde als een warm bad. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Mindblowing.

De ervaring van Amber Augustus
Super positief: het was een reis die in mezelf cadeau heb gedaan, waarin ik zoveel geleerd én ervaren heb. Niet altijd gemakkelijk maar het is een ontwikkeling en met veel groei van jezelf. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Empowerment. 

De ervaring van Maartje Sloot
Hele mooie ervaring waarbij bewustwording voor mij een fijne basis is geworden. Aanrader voor iedereen die wil investeren in zichzelf. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Geweldig.

De ervaring van William Honders
Doel(en) bereikt. 
Yoga/mindset was niks voor mij.
Leuke groep mensen leren kennen. 
Prima sportschool (kleinschalig).
Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Inspirerend. 

De ervaring van Roxanne
Hele mooie support om te kunnen bereiken wat mij zonder hulp niet was gelukt. En toch voelen dat ik het op eigen kracht heb gedaan. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Krachtig. 

De ervaring van Martijn Voigt
Hele mooie ervaring, veel onverwachte nieuwe inzichten. Meer geluk en plezier in het leven door deze reis!  Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Doen!

De ervaring van Claudia Reuser
Fantastisch, leerzaam & inspirerend. 

De ervaring van Linda
Super positief! Ik heb zin om te sporten, voel me heerlijk bij het maken van bewuste keuzes bij eten/drinken. Voel me Linda 2.0 en ik ben er nog niet! Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Supermooi.

De ervaring van Joyce Jongsma
Een verrijking voor mijzelf zowel lichamelijk als sociaal. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Mooi <3. 

De ervaring van Linda Mailuhu
Veel geleerd, individueel en ook samen in de groep. Nieuwe inzichten qua voeding, bewegen en vooral mindset, dat is helemaal belangrijk! Linda haar ervaring In één woord: Geweldig.

De ervaring van Bob Mailuhu
Dat ik een andere kijk heb op dingen.

De ervaring van Jikke Kant
Een leuk, leerzaam en uitdagend traject met allemaal like-minded people.
Jikke zijn ervaring In één woord: Ge-wel-dig!

De ervaring van Tjeerd Vrij 
Een uniek concept, staat als een huis. Naast de drie pijlers van mindset – fitness – voeding is er één essentiële vierde pijler: betrokkenheid, commitment en liefdevolle benadering van Suzanne. Tjeerd zijn ervaring één zin: Een prachtige ontwikkelingsreis. 

De ervaring van Nico Titerloblobey
Zeer positief, ook in groepsverband elkaar motiveren en inspireren. En vooral een goede coach. Nico zijn ervaring In één woord: Onvergetelijk!

De ervaring van Sandra
Het is voor mij een zeer intense, waardevolle, leerzame reis geweest. Ik heb mezelf opnieuw leren kennen. Op fysiek en mentaal vlak. Mindset is DE weg naar je bestemming. Dat is stevig op de proef genomen en daarin gegroeid. Nu heb ik een stevige mindset EN spieren! De begeleiding van Suzanne voelt als een warm huwelijk. In voor-, maar juist ook zeker in tegenspoed. Ze is er. Dat is zoveel waard. Dit traject heeft mij meer gebracht dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Ik ben een hele levenservaring rijker en sterker dan ooit. 

De ervaring van Simone
Het was een geweldig traject! Veel geleerd op veel verschillende vlakken. Toch echt wel een nieuw mens geworden! Echt heel blij dat ik het gedaan heb!

De ervaring van Rosanne
Het traject heeft me veel meer inzichten gegeven dan ik op voorhand had gedacht. De coachende gesprekken tussendooor met handvatten en tips, leverden me net zoveel op als mijn strakker en slanker wordende lichaam. Het was echt een 3-poot, voeding - sporten - mindset. Ik voel me sterker, zelfverzekerder, vrolijker en heb al weken geen hoofdpijn meer. Een aanrader om je van alle kanten goed te voelen! Suus, dank je wel, je bent een topper. 

Ervaringen deelnemers Supersterk Next Level

De ervaring van Mauretta
De pijlers voeding - sport - mindset zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Suus heeft mij hierin zoveel mooi inzichten gegeven. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Fantastisch!

De ervaring van Elise Vosselman
Ik raak steeds meer en meer bewuster over mijn voeding en training en wat bij mij past. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Fantastisch!

De ervaring van Bob Mailuhu
Dat is discipline heb in dingen en training die ik doe om mijn doel te halen. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Geweldig!!

De ervaring van Nico Titerloblobey
Sterker doorzettingvermogen en mindset. Structuur qua voeding en training continue vast kunnen houden. Just keep smiling. Believe in yourself. 

De ervaring van Nathalie Lemmens
Jouw nieuwe inzichten helpen mij ook verder. Daardoor wil ik nu (o.a.) ook weer door, met nieuwsgierigheid en kunde. Alles bij elkaar heb je iets geweldigs neergezet zus! Ik ben écht enorm trots op je!! <3. Eén woord dat mijn Supersterk Reis samenvat: Geweldig!!
 

Ervaringen van een Superfit/Supersterk INCOMPANY traject bij De Kaap - Evenementenlocatie in Zoelen

De ervaring van Roy (opdrachtgever)

Heel positief. Mooi individueel resultaat, maar vooral collectief. Super om te zien dat iedereen resultaat heeft geboekt en ervoor ging. Eén woord: indrukwekkend. 

De ervaring van Robin
Een supermooi en informatief traject. Zet aan en motiveert om echt een verandering in lifestyle te bewerkstelligen. Suzanne weet mensen op een toegankelijke manier te motiveren en stimuleren. Als je er echt voor wilt gaan, dan moet je bij Suzanne zijn. Lifestyle Change. 

De ervaring van Linda
Het was een hele mooie reis, samen met collega's en jouw hulp & goede adviezen Suzanne! Wat mij betreft is dit zeker niet het einde en ga ik door met deze nieuwe leefstijl. Dank je wel!! Wat een mooi traject was dit, individueel en met elkaar. WAUW!!

De ervaring van Boris
Het was een leerzaam traject. Niet alleen over wat je moet of kan veranderen qua eten of sport en om fitter te worden, maar het is ook leerzaam over jezelf, wat je in korte tijd kan bereiken als je ervoor gaat. Leuke leerzame ervaring die ook in je achterhoofd blijft voor de toekomst. Trots. 

De ervaring van Mirthe
Positieve ervaring. Ik vind het heel interessant en heeft mij echt geholpen bewust te worden van het volgen van een fitte & gezonde levensstijl. Fijn om zowel gezamelijke als persoonlijke begeleiding te krijgen. Superleuk & leerzaam te volgen. Suzanne geeft veel motivatie & enthousiastme mee. In één woord: bewustwording. 

De ervaring van Dingena
De live bijeenkomsten waren superhandig, veel info gehad om toe te kunnen passen. De individuele meetmomenten waren motiverend en hielpen om door te zetten. De fotoshoot was daardoor extra leuk om te doen, en het resultaat ook :-). Bedankt voor deze aanpassingen in mijn leven. Trots.

De ervaring van Roselind
Veel geleerd over voeding & sporten. Persoonlijke doelen gesteld en geleerd om deze na te streven. Gericht sporten geeft meer resultaat. Heel erg bedankt. Heb veel geleerd en mezelf een nieuwe levensstijl aangeleerd. Eén woord: doorzettingsvermogen. 

De ervaring van Brian
Mede door het deskundige advies zijn mijn doelen behaald, ondanks mijn blessure. Heel erg bedankt daarvoor. Eén woord: leerzaam. 

Anonieme ervaring
Heel veel interessant informatie gekregen over voeding waardoor ik heb ondervonden welke invloed dat op mij heeft. Zo heb ik een betere balans kunnen vinden. Dank je wel voor de informatie & begeleiding in dit traject. Eén woord: leerzaam. 

De ervaring van Anja
Hele leerzame ervaring gehad. Ik vond het heel leuk om gezonder bezig te zijn met voeding en leefstijl. Soms met ups & downs maar door de weeg/meet momenten werd ik toch altijd scherp gehouden. 

De ervaring van Eline
Super ervaring. Mega veel geleerd. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Suzanne waardoor dit traject voor mij erg positief heeft uitgepakt. Eén woord: leerzaam. 

De ervaring van Laszlo
Informatief en motiverend. Leuke theorie bijeenkomsten waarin op een duidelijke manier wordt uitgelegd wat de gevolgen zijn van de keuzes die je maakt. Eén woord: motiverend.

De ervaring van Dennis P.
Dit Superfit traject heeft mij laten zien dat het echt resultaat kan geven wanneer je je leven wat gezonder inricht. En enorm leuk om dit met je collega's te doen. Bedankt voor deze leerzame drie maanden. Eén woord: geslaagd!

De ervaring van Dennis 
Goede manier om de verdeling werk/privé in balans te brengen. De kilo's zijn mooi meegenomen. :-).  Eén woord: balans. 

De ervaring van Amber
Heel positief. Superfijne, persoonlijke begeleiding van Suzan. Hierdoor, en doordat we met het team zaten, had ik nog meer drang om mezelf te bewijzen (positief) en dat heeft gewerkt. Dank hiervoor. Super bedankt voor de fijne en enthousiaste begeleiding. Erg leuk dat je zelf ook zo trots op iedereen was. Eén woord: leerzaam. 

De ervaring van Maaike
Goed. Mijn leven is positief veranderd. Eén woord: strong!

De ervaring van Laurie
Ik heb super veel geleerd en resultaat behaald, hier ben ik heel blij mee. De begeleiding vanuit Suzanne was superfijn en het groepsverband maakte alles super prettig en leuk!
Mentaal heb ik heel veel gehad aan dit traject, hier ben ik heel erg dankbaar voor. 

De ervaring van Esther
Goed. De meetings waren fijn met elkaar. Heb mijn collega's beter leren kennen. De meet momenten ook superfijn om even met Suus te praten. Ze is ook heel flexibel. Superfijn dat dit vanuit een werkgevers wordt aangeboden. Eén woord: inspirerend.

Contact

Suzanne Voigt
Supersterk teacher

Hogestraat 50
4001 EX Tiel
Mobiel: 0640158541
E-mail: suzanne.voigt@gmail.com
KvK: 64326535

Lid van BGN