Voeding beweging mentaal evenwicht

Visie

Voedingsadvies Voigt bestaat in oktober 2020 vijf jaar.

Twaalf jaar geleden ben ik begonnen met mijn werk in Fitness Voigt. Tijdens mijn werk in de sportschool zag ik hoe de strijd tegen overgewicht veel mensen jarenlang in hun greep houdt. Ik raakte gefascineerd door de onderliggende oorzaken die hier aan ten grondslag liggen. Ik zag de strijd, de wilskracht en vaak ook het opgeven van deze strijd omdat de gewenste resultaten uitbleven. Dit kan anders dacht ik. 

In heb onderzoek gedaan, gelezen, ervaringen opgedaan en opleidingen gevolgd. Ik volgde de mooie opleding lichaamsgerichte psychotherapie bij het ATMA Instituut, dat beroepsopleidingen verzorgt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De opleiding Gewichtsconsulent en de vervolgcursus Sport & Voeding bij Sonnevelt Opleidingen. Daarna heb ik de opleiding Fitnesstrainer bij AALO Opleidingen gevolgd en de cursus Meditatiedocent bij Zonnevlecht Opleidingen. 

Ik ben een grote fan van meditaties & visualisaties. Het is geweldig om steeds weer dat enorme effect op mensen te zien. De visies, gedachten, herinneringen of overtuigingen die in het onderbewustzijn opgeslagen zijn, spelen een belangrijke rol in hoe je in het leven staat. En hoe je leven er nu op dit moment uitziet, is een verzameling van keuzes die je hebt gemaakt vanuit bewuste en onbewuste acties. Als je zuivere keuzes maakt vanuit je onderbewustzijn dan leef je in overeenstemming met je ziel. Dan klopt het wat je aan het doen bent en ervaar je de fitheid en ook rust en innerlijke balans. 

Door mijn eigen levenservaring, de opleidingen, mijn ervaring in de fitness en de ervaring met de inmiddels meer dan 400 clienten die ik heb mogen begeleiden, heb ik een uniek en transformerend traject, Superfit, ontwikkelt. Het is mijn passie, mijn levensmissie, om jou de tools te geven om een Superfit leven te leiden. Een Superfit leven is een gelukkig leven. Dat gun in iedereen. 

Vanaf 2021 kun je ook het Supersterk traject volgen. Dit 3 maanden traject heeft de focus om jezelf 'droog' te trainen, een laag vetpercentage en een hoog spiermassa te hebben. Het is een traject voor vrouwen & mannen, in alle volwassen leeftijden. Ik ben nu zelf 46 jaar. Ik heb altijd een groot verlangen gehad om een sterk sportlijf te hebben. In oktober 2020 bedacht ik me: 'Als ik het nu niet doe, doe ik het nooit meer'. Ik heb mijn verlangen gekoppeld aan mijn vastbereidendheid mijn doel te behalen. Ik ben nu de sterkste versie van mezelf, in lichaam en geest. Het is een prachtig traject geworden: Change your mind, CHANGE YOUR BODY, change your life!

Contact

Suzanne Voigt
Superfit & Supersterk teacher

Hogestraat 50
4001 EX Tiel
Mobiel: 0640158541
E-mail: superfit@voedingsadviesvoigt.nl
KvK: 64326535

Lid van BGN